breaking news

Bergüzar Korel’den kadınlara çağrı

30 Mart 2016 | Highlife Magazin
Bergüzar Korel’den kadınlara çağrı
MAGAZİN
0

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklı ürün ve çözümler geliştiren P&G’nin saç bakımında dünyada lider markası Pantene; perakende sektörünün öncüsüMigros ve Memeder (Meme Sağlığı Derneği) desteğiyle, Bergüzar Korel’in sözcülüğünde tüm kadınların meme kanserine karşı bilinçlenmesine ve güçlenmesine katkıda bulunacak bir projeyi hayata geçiriyor.

Proje kapsamında basının karşısına çıkan Pantene Marka Elçisi Bergüzar Korel,meme kanserinde erken teşhisin önemini vurguladı. Meme kanserini atlatmış kadınlarla bir araya gelerek fotoğraflarını çeken Korel, “Meme kanserinde erken teşhis çok önemli ancak kadınlar olarak bizler böylesine önemli bir konuda yeterli farkındalığa ve bilgiye sahip değiliz. Erken teşhiste kendi kendine muayene ile hayatlar kurtulabiliyor. Panteneile bu bilinçlenmeyi yaratmayı hedefliyoruz ve#BirlikteDahaGüçlüyüz diyoruz. Ben de bu harekete gönülden destek oluyorum. Ben de bu proje kapsamında meme kanserini atlatmış kadınlarla bir araya gelme ve onların hikayelerini dinleme fırsatı buldum. Onları kendi hayatlarının içinden karelerle, en umutlu en mutlu baktıkları halleriyle fotoğrafladım ve bugün gördüğünüz bu sergi ortaya çıktı. Benim fotoğraflarını çektiğim kadınların hepsi meme kanserini atlatmış hayatlarına kaldıkları yerden çok daha güçlü şekilde devam eden kadınlar. Bizim amacımız da tüm kadınlarda bu konuya farkındalık yaratarak erken teşhis şansını artırmak vekanseri yaşayan tüm kadınların da sağlıklı bir şekilde atlatarak yaşamlarına devam etmelerine destek olmak. Şimdi tüm kadınlara destek olma, güç verme zamanı, çünkü #BirlikteDahaGüçlüyüz… Siz de Pantene ile kadınların kansere karşı güçlenmesine ve bilinçlenmesine katkıda bulunun.” diyor.

31 Mart-30 Haziran tarihleri arasında Migros mağazalarından yapılacak pembe kurdele etiketli veya pembe paketli Pantene ürünlerinin satışından elde edilecek gelirin bir kısmı, Memeder’e katkı sağlayacak. Proje, aynı zamanda meme kanseriyle ilgili bilinçlendirme çalışmalarıyla desteklenecek. Kampanyanın simgesi ise saçlara takılmak üzere kullanılan pembe kurdele olacak.

Pantene, sosyal medyada da meme kanseri konusunda farkındalık yaratmak için#BirlikteDahaGüçlüyüz hareketi başlatıyor. Bu farkındalık hareketi kapsamında kadınların projeye desteklerini saçlarındaki pembe kurdele ile birlikte sosyal medyadan fotoğraf paylaşarak göstermeleri isteniyor. Bu sayede kansere karşı daha çok kadının bilinçlendirilmesi, konuya dikkat çekilmesi ve kadınların bu süreçte hep birlikte desteklenerek kendini güçlü hissetmesi hedefleniyor.

 

Caner'i Esmer Güzelle Gören Asena Hüngür Hüngür Ağladı
Gonca Vuslateri kitabını tanıttı

  • Hit: 1.155