breaking news

LEZZET TUTKUNLARI BULUŞTU

15 Nisan 2016 | Highlife Magazin
LEZZET TUTKUNLARI BULUŞTU
DAMAK TADI
0

1984 yılında lezzet, kalite ve müşteri memnuniyeti felsefesiyle Danimarka’da kurulan

big mama’s  Türkiye ile 1998 yılında Bursa Kükürtlü’de tanıştı. Bursa da ki 4. Şube’nin ardından big mama’s  Bursa’nın sınırlarını aşarak Türkiye’nin diğer önemli şehirlerine de yayılmaya başladı.big mama’s Caddebostan’ı Bağdat caddesine kazandıran Ercan Günalp; Azerbeycan, Kazakistan, Moskova ve Türkiye’de ki eğlence ve restaurant sektöründeki 25 yıllık deneyimi ve birikimini Bağdat Caddesine taşıdığını söyledi. İşletmenin yönetimini ise sektörde deneyimli işletmeci Yılmaz Erkoyunlu’nun üstlendiğini belirtti.

Benzersiz Türk damak tadına uygun lezzetleri, kalitesi, dekorasyonu ve ortamı ile Türkiye’nin önemli markası haline gelen big mama’s sabahları muhteşem big mama’s kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinde pizzaları, makarnaları, steak ve burgerleri ile farklı lezzet arayanların Caddebostan da favori adresi olacak.

Davete sanat, cemiyet ve iş hayatından bir çok ünlü katıldı. Davet’e katılanlardan bazıları; Neslihan Yargıcı, Deniz-Oktay Malkoç, Feza Fırat, Başak Oral, Merve Malkoç, Berkan Tüzünataç, Sermin Çapa, Meral Yazıcı, Rafi Artık, Perihan Akı, Merih Ergürbüz, Samiha Akgün, Arzu Özal, İffet Erguvan, Zeliha Çal, Aslıhan Egemen, Sema Şimşek, Berrin-Suavi Karaibrahimgil, Deniz Erhan, Sermin Çapa, Semra-Selami Karaibrahimgil, Sibel-Serkan Baycın.

 

 

“Good Food & Good Sound”
Ünlü şef Sedef İybar mutfak sırlarını paylaştı

  • Hit: 12.923