breaking news

Ünlü isimler Famous Cup ile yaza veda etti

29 Eylül 2016 | Highlife Magazin
Ünlü isimler Famous Cup ile yaza veda etti
CEMİYET
0

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (B.A.Y.K.) ve Bodrum Marina Yacht Club işbirliği ile VODAFONE RED ana sponsorluğunda MARINA YACHT CLUB BODRUM tarafından düzenlenen 11.Famous Cup yelken yarışları sona erdi.

 

Yelken sporunu ve denizciliği sevdirmek amacıyla düzenlenen Famous Cup 2016 Yarışlarına bu yılda ünü isimlerin katılımı ile gerçekleştirildi. Aralarında; Gani Müjde, Belma Canciğer, Tahire Demircan, Pınar Eczacıbaşı, Ersin Korkut, Büşra Pekin, Bünyamin Sürmeli, Pınar Aylin, Billur Kalkavan, Berk Buğra Bahadırlı, Özlem Kaymaz ,Zeynep Mansur, Yonca Evcimik, Elif Ece Uzun, Fulya Zenginer, Burcu Binici, Kemal Uçar, Füsun Hattat, Tanem Sivar Dirvana, Pelin Akil, Anıl Altan gibi ünlüler destekleriyle renk kattı.

 

Toplamda 30 tekne’ nin katıldığı yarışmalarda ünlüleri kıyasıya mücadele etti.  Marina Yacht Club CEO’ su Şenkar Öztüzün ve eşi Hayriye Öztüzün’ ün ev sahipliğini yaptığı gecede konuklar oldukça keyifli vakit geçirdiler. Davetliler hafta sonu boyunca, İtalya’dan gelen resmi Maserati Pilotları eşliğinde, Maserati’nin yeni SUV’u Levante ile Maserati Quattroporte Diesel modellerini ve Alfa Romeo 4C modelini deneyimleme fırsatı buldu.

 

Bu zorlu ve eğlenceli yarışların ödül töreni ise 25 Eylül Pazar akşamı Marina Yacht Club’da Gani Müjde nin sunumuyla gerçekleşti. Ardından davetliler Fatih Erkoç ve Zafer Çebi Orkestrası’nın konseriyle gece boyunca eğlendiler. Tahire Demircan ve Pınar Eczacıbaşı’ na katkılarından dolayı plaket verildi.

Çırağan’da düğün Maldivler’de balayı
Esra Zarakol 45. Yaşını özel partiyle kutladı

  • Hit: 790