breaking news

3. Vala Gedik Ödülleri Sahiplerini Buldu

15 Haziran 2017 | Highlife Magazin
3. Vala Gedik Ödülleri Sahiplerini Buldu
CEMİYET
0

Gedik Üniversitesi tarafından engelli bireylerin topluma katılımına ve yaşam kalitelerinin arttırılmasına yönelik katkıda bulunan kişi ve kurumlara verilen Vala Gedik Ödülleri sahiplerini buldu.

İstanbul Gedik Üniversitesi engelli bireylerin topluma katılımına ve yaşam kalitelerinin arttırılmasına yönelik katkıda bulunan kişi ve kurumları 13 Haziran’da Four Seasons Bosphorus İstanbul Otel’de bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Vala Gedik Ödülleri gecesinde ödüllendiriyor.

Ülkemize yararlı hizmetlerde bulunmayı ilke edinmiş bir toplum gönüllüsü Vala Gedik anısına düzenlenen “Vala Gedik Ödülleri”, 2015 yılından itibaren her yıl başarıları ile topluma rol model olan özel gereksinimli bireylerin ve bu bireylere yönelik başarılı hizmetler gerçekleştiren kişi ve kuruluşları ödüllendirmektedir.

“Farklıyız ama eşitiz, birlikte daha güçlüyüz” mottosu ile gerçekleştirilen ödül töreni iş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda ünlü ismi ağırlayacak.

İstanbul Gedik Üniversitesi Vala Gedik Ödül Komisyonu tarafından her yıl verilen ödüller bu yıl 6 kategoride 15 ödül; sporculuğun ötesinde, sosyal sorumluluk projesi, fark yaratan proje, sanat/sanat olayı, medya ve Vala Gedik Özel Ödülü olarak belirlendi.

Gecede Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda üniversitemizi ve ülkemizi temsil ederek önemli dereceler kazanmış İstanbul Gedik Üniversitesi öğrencilerine de çeşitli ödüller takdim edilecek.

Ödül Kategorileri ve Kazananları

Sporculuğun Ötesinde:

Gizem Girişken – Paralimpik Okçu

Korhan Yamaç Paralimpik Atıcı

 

Sanatçı / Sanat:

Bremen Mızıkacıları Perküsyon Grubu

Rabia Aytek

Selahattin Genli

 

Fark Yaratan Proje:

Atölye 21; Tomurcuk Kültür Dayanışma ve İşletme Kooperatifi Başkanlığı

 

Medya :

Ayşegül Domaniç Yelçe – Köşe Yazarı, Hürriyet Gazetesi

Cem Çınar – TV Yapımcı ve Sunucusu,  Engelsiz Spor, TRT

Oylum Talu- Burası Haftasonu , HaberTürk

 

Sosyal Sorumluluk Projesi :

Engelsiz Eğitim Programı – Hayallere Engel Yok, TURKCELL

“Kütüphanem” Microsoft Türkiye

 

Vala Gedik Özel Ödülleri :

Muratcan Çiçek

Nilgün Çiçek

Sadettin Saran

Güler Pehlivan

 

Cemiyeti buluşturan düğün
Aslı Hünel’e Sürpriz Doğum Günü

  • Hit: 388