breaking news

AYRILIĞIN PERDE ARKASI

19 Ağustos 2017 | Highlife Magazin
AYRILIĞIN PERDE ARKASI
MAGAZİN
0

Ünlü popçu Murat Dalkılıç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Merve Boluğur’la iki yıl süren evliliklerini noktalama kararı aldıklarını Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu.Haklarında çıkan ayrılık iddialarını sürekli yalanlayan Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, sonunda iddiaların gerçek olduğunu ortaya çıkaran bir açıklamayla evliliklerinin boşanma noktasına geldiğini paylaştı. Boşanma kararını Murat Dalkılıç açıkladı.

AYRILIĞA NEDEN OLAN OLAY ÇEŞME’DE YAŞANDI!..

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur’un uzun süredir aralarının bozuk olduğu magazin gündeminde sürekli yer alıyordu. İkilinin sürekli kavga ettiği, bu sebeple de ayrı ayrı gezmelere gittikleri gündeme düşmüyordu.Çiftin ayrılığına neden olan en büyük olay Çeşme’de yaşandı. Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur yine bir konuda tartışıp kavga etti. Bunun üzerine Murat Dalkıkılıç tek başına dışarı çıktı. İşte ne olduysa o zaman yaşandı.

İKİNCİ MURAT BOZ VAKASI MI?.. ŞİMDİ DE SARIŞIN HOSTES!..

Kavganın ardından Murat Dalkılıç’ı sakinleşmesi için Eser Yenenler Çeşme’deki evine davet etti. Murat Dalkılıç’ı davet ettiği yere kız arkadaşlarını çağırdı.O akşam Murat Dalkılıç’ın hostes olan sarışın bir kadınla aynı masada olduğunu bir gazeteci de fotoğrafladı. Ancak her nedense gazetecinin çektiği o fotoğraf bir şekilde ortaya hiç çıkmadı. Eşinin Eser Yenenler’le birlikte kızlarla olduğunu öğrenen Merve Boluğur, Murat Dalkılıç’la büyük bir kavga etti.

YİNE ESER YENENLER!.. YİNE AYRILIK!..

Murat Dalkılıç eşi Merve Boluğur’a yaptığı açıklamada bir şey yaşanmadığını, Eser Yenenler’in davetlisi olduğu için de ortamdan ayrılamadığını söyledi. Ancak Merve Boluğur sarışın hostesi duyunca çok kızmıştı. Aslında sadece bir arkadaş ortamıydı. Daha önce de Murat Boz’u İstanbul Levente’ki evinde düzenlediği partiye davet eden Eser Yenenler, Boz’u Candan Kardeşlerle bir araya getirmişti.Bu yüzden Murat Boz ve Aslı Enver’in ayrılığına neden olduğu iddia edilmişti. Ancak çift birbirlerini sevdikleri için daha sonra barışmıştı.

Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun Bodrum keyfi
Reha Muhtar'dan babalık örneği!

  • Hit: 79