breaking news

Özcan Deniz’in babası hastaneye kaldırıldı

6 Aralık 2017 | Highlife Magazin
Özcan Deniz’in babası hastaneye kaldırıldı
MAGAZİN
0

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli’nin yer aldığı ‘Öteki Taraf’ filminin galası Vadiistanbul Avm’de gerçekleşti. Özcan Deniz’in başrol oyuncu olarak kamera karşısına geçtiği, senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği gerilim-dram türündeki ilk filmi ‘Öteki Taraf’ın galasına Gülenay Kalkan ve Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Neslihan Yeldan, Hakan Meriçliler ve Begüm Kütük’ün de aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim katıldı. Özcan Deniz film gösterimi sırasında babası Sadık Deniz’in hasteneye kaldırıldığını haberini alınca galadan ayrılarak Maslak Acıbadem Hastanesi’ne koştu.

‘Tatsızlık olmuş’
Gelen konukların röportajlarının ardından, filmin oyuncuları Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli basınla toplu röportaj yapılması için kırmızı halıya geldi. Kırmızı halıda toplanan hayranların çıkarılması istenen güvenlik görevlileri basın mensuplarını da dışarı çıkartmak istedi. Güvenlik görevlileriyle basın mensupları arasında kısa süreli arbede yaşandı. Kırmızı halıda basın mensuplarının olmadığını gören Özcan Deniz, “Neden kimse yok? Ne oldu?” diye sordu. Kendileriyle röportaj yapılmamasına ve yaşanan olaya sinirlenen oyuncular tekrar filmin oynanacağı salona geçti. Yaşanan krizin çözülmesiyle oyuncular filme ara verip tekrardan kırmızı halıya geldi. Yaşanan tatsız olay karşısında özür dileyen Özcan Deniz, “Yanlış anlaşılmadan dolayı tatsızlık olmuş, kusura bakmayın. Siniriniz geçti mi?” diyerek basın mensuplarının gönlünü aldı.

‘Seyirci sevecek’
Türkiye’de daha önce hiç denenmemiş gerilim-dram türünde bir ilke imza atan ‘Öteki Taraf’ın oyuncuları Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli galada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir şeyin iyisi yapıldığı zaman risk taşımayacağını söyleyerek sözlerine başlayan Özcan Deniz, “Bu film bu sene Türk sinemasında kendini başka bir yere konumlandıran bir film. O yüzden seyircinin de seveceğini düşünüyoruz. Ayrıca çok yoğun duyguların yaşandığı bir gerilim filmi” diye konuştu.

‘Filmi çekerken yeni tanışmıştık’
Aslı Enver’e sorulan “Özcan Deniz ile ‘İstanbullu Gelin’ dizisinde oynuyorsunuz bu filmde zorlanmamışsınızdır” yorumuna Aslı Enver “Bu filmi diziden önce çektik. O yüzden filmi çekerken yeni tanışmıştık” dedi. Bunun üzerine Özcan Deniz “Film aslında 1.5 yaşında. Araya dizi girdi ve filmin mevsimini bekledik biraz da. Mevsimi geldi. Çok heyecanlıyız her şey güzel olacak” diyerek bu süreci açıkladı.  Aksiyon sahnelerinde zorlanıp zorlanmadığı sorulan Meryem Uzerli, “Aksiyon sahneleri tabii ki büyük bir meydan okuma. O yüzden kolay diye bir şey yok hayatta. Ama çok abartılacak bir zorlanma olmadı” diye konuştu.

‘Bekarlıktan ‘Öteki Taraf’a geçtik’
Dört aylık hamile olan sevgilisi Feyza Aktan ile gözlerden uzak bir ilişki yaşayan Özcan Deniz’in babalık için duyguları sorulunca, “Bizde bekarlıktan, Öteki Taraf’a geçtik” şeklinde konuştu. Galaya sevgilisi Berkay Tahmaz ile gelen Özge Borak, “Fragmanını gördüm. Çok heyecanlandıran bir yapıt olmuş. Özcan’ın böyle bir film yapmasına ayrıca sevindim” diye konuştu.

Hastanede sabahladı
Filmin başrol oyuncusu Özcan Deniz gala sırasında talihsiz bir haber aldı. Babası Sadık Deniz’in rahatsızlandığı öğrenen oyuncu hızlıca galadan ayrılmayarak hastaneye koştu. Maslak Acıbadem Hastanesi’nde idrar yolları enfeksiyonu ile yoğun bakıma alınan babası Sadık Deniz’in sağlık durumu hakkına bilgi alan Özcan Deniz geceyi ailesi ile birlikte hastenede geçirdiği öğrenildi.

Zeynep Sever doğum fotoğrafını paylaştı
Yağmur Sarıoğlu'ndan hamile pozu

  • Hit: 71