breaking news

Üç günlük bakıcı anıları çaldı

Üç günlük bakıcı anıları çaldı

11 Nisan 2019
MAGAZİN

Üç günlük bakıcı anıları çaldı

Yapımcı Osman Yağmurdereli’nin eşi Esin Yağmurdereli, Azeri bakıcı mağduru oldu. Yağmurdereli’yi çayına ilaç katıp uyutan bakıcı, 2008 yılında vefat eden yapımcıya ait eşyaları da çaldı.

5caec822c03c0e21bc85bbfb

11 yıl önce hayatını kaybeden Osman Yağmurdereli’nin eşi Esin Yağmurdereli, Azeri bakıcısının mağduru oldu. Kısa süre önce bir bakıcı hizmetleri şirketinden kendisine yardımcı olması için bir kişiyi çağıran Yağmurdereli, eve gelen kişi tarafından çayına ilaç katılıp uyutuldu. Azeri bakıcı, Esin Yağmurdereli ilacın etkisinde olduğu sırada evdeki ziynet eşyalarını, gümüş takımları ve Osman Yağmurdereli’nin özel eşyalarını alarak kayıplara karıştı. Olayın peşine düşen Yağmurdereli, o kişinin Azerbaycan’a döndüğünü öğrendi.
ALLAH’A HAVALE EDİYORUM
Azeri yetkilileri devreye sokarak şahıs hakkında yasal işlem yapılmasını talep eden Esin Yağmurdereli, olayın ardından açıklama yaptı: “Yalnız yaşadığım ve köpeğim olduğu için bakıcı şirketinden bir talebim oldu, onlar da birini gönderdi. Zaten 3 gün evde kaldı. Sonrasında bu olay yaşandı. Buradaki en büyük eksiklik bakıcı şirketlerinde. Ne araştırıyorlar ne de referans veriyorlar. Ben o kişiyi Allah’a havale ediyorum. Mutlaka bu dünyada cezasını çeker, görürüz. Ülkesi Azerbaycan’a gitmiş. Ben Azerbaycan’daki üst düzey isimlerle görüşüyorum. Orada gerekli cezayı alması için çalışacağım. Anne babalar da çocuk bakıcılarına dikkat etsinler. İyi araştırsınlar.”

İlk konserinden 100 bin TL mi aldı?
‘Atiye’ setinden acı haber

  • Hit: 71