breaking news

Berkay’dan bir soruya iki farklı cevap:

Berkay’dan bir soruya iki farklı cevap:

27 Haziran 2019
EĞLENCE

Berkay’dan bir soruya iki farklı cevap:

Önce ‘yaparım’, sonra ‘yok yapmam’ Berkay 3 gün önce 1 milyon TL’lik Lamborghini aracıyla İstanbul trafiğinde emniyet şeridini ihlal ederken bir vatandaş tarafından görüntülenmişti

5d144d8b66a97cfd674a566b 5d144d8bae298b2910aaf4ab

Olayın videosu sosyal medyaya düşünce “Cezası neyse verilsin” yorumları yapılmıştı.Eşi Özlem Ada Şahin ile Etiler Kebapçısı’ndan çıkarken görüntülenen Berkay, muhabirlerin artan tepkileri hatırlatması üzerine açıklama yaptı. Berkay “Bir daha olsa aynı şeyi yaparım. Yoldayken eşim Özlem’in annesi, kızımız Arya’nın bir fotoğrafını cepten yolladı. Kızımın yanağı kıpkırmızıydı. Süt ve süt ürünlerine alerjisi olduğu için panik yaptım. Çabucak ulaşmak için emniyet şeridinden gittim.

‘VATANDAŞ BUNA TEPKİ GÖSTERECEĞİNE BAŞKA ŞEYLERE TEPKİ GÖSTERSİN’
Hatta bir polisten yolu açması için rica bile ettim. Vatandaş buna tepki göstereceğine başka şeylere göstersin” dedi. Ancak Berkay, konuşmasının sonunda ifadesini “Yaptığım hatayı savunacak değilim. Doğru olduğunu söylemiyorum. Şimdi olsa bir daha yapmam” sözleriyle değiştirdi. Pop yıldızının otomobili 1 milyon TL. Trafikte emniyet şeridini ihlal etmenin cezası ise 1002 TL.

Evde sıkıldım
Melisa Aslı Pamuk'tan anneye sus ikazı

  • Hit: 43