breaking news

Boşanma davası açtı ama…

21 Haziran 2019 | Highlife Magazin
Boşanma davası açtı ama…
EĞLENCE
0

Boşanma davası açtı ama…

Zerrin Özer (61) 16 Haziran’da Murat Akıncı (34) ile nikâh masasına oturdu. Şarkıcının nikâh masasına oturmasıyla birlikte Murat Akıncı’nın dolandırdığı kadınlar da harekete geçti. Zerrin Özer hayatının şokunu yaşadı, fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Ama olanlar bunlarla da sınırlı kalmadı.

5d0c8391ae298bc4d8925c58

Murat Akıncı’nın dolandırdığı kadınların ortaya çıkarmasının ardından Zerrin Özer 36 saatlik eşine boşanma davası açtı. Hâl böyle olunca herkes Zerrin Özer’in eşinin dolandırıcı olduğuna inandığını düşündü. Ama aslında Zerrin Özer’in kafası hâlâ karışık ve hâlâ eşiyle aynı evde kalıyor. Komşularının söylediğine göre de evden bağrış sesleri, korkunç küfürler hiç eksik olmuyor.

(Murat Akıncı, Zerrin Özer’in evine girerken)

20 YILLIK DOSTU VE ŞOFÖRÜNÜ KOVDU

Öte yandan sanatçının şoförü Nail Bey, Zerrin Özer’i uyarıyor. Murat Akıncı ve annesi Sevilay Hanım da bunu fark edip şoförün kovulmasına sebep oluyorlar.

Böylece Zerrin Özer hem şoförünü hem de 20 yıllık dostunu kendinden uzaklaştırmış oluyor. Zaten ana oğlun istediği de tam olarak bu; sanatçının yanında kafasını karıştıracak kimsenin kalmaması.

‘ONLAR OĞLUMLA EVLENEMEDİĞİ İÇİN BÖYLE YAPIYOR’

Sevilay Hanım, Zerrin Özer’in evinden çıkarken görüntülendiğinde oğlu ve kendisi hakkındaki iddialara: “Öyle bir şey yok. Bunlar yalan haber. O kadınlar oğlumla evlenmek isteyip evlenemedikleri için böyle yapıyor.” diyerek cevap verdi.
(Murat Akıncı’nın annesi Sevilay Hanım Zerrin Özer’in evinden çıkarken)

‘İMZAMI TAKLİT ETMİŞLER’

Diğer bir iddiaya göre de Zerrin Özer ortaya çıkan ve dolandırıldıklarını iddia eden kadınlara inanmadığı için kendisine bir araştırma timi kurmuş. Dört koldan araştırma yapan timin Murat Akıncı’nın çocukluk arkadaşını 13 bin dolar dolandırdığı ve senetlerde de imzasının olduğu iddiası geliyor. Bunun üzerine tim o senetleri istiyor ve senetlere ulaştıklarında da gerçekten Murat Akıncı’nın imzasının olduğunu görüyorlar. Ancak Murat Akıncı “Benim imzamı taklit etmişler” diyerek bunu da yalanlıyor.

ZERRİN ÖZER EŞİNİN ANNESİYLE AYNI YAŞTA

Zerrin Özer 61 yaşında ve eşi Murat Akıncı 34 yaşında. Yani çiftin arasında 27 yaş fark var ve Murat Akıncı’nın annesi Sevilay Hanım da Zerrin Özer ile yanı yaşta.

Halk plajında yakalandılar
Demet Şener o evi boşalttı!

  • Hit: 34