breaking news

Vale çalışanlarını şaşırttı

Vale çalışanlarını şaşırttı

10 Haziran 2019
EĞLENCE

Vale çalışanlarını şaşırttı
Şarkıcı Murat Boz ve oyuncu sevgilisi Aslı Enver kısa bir yaz tatilinin ardından önceki akşam İstanbul’da görüntülendi. Boz, 200 liran para üstünü geri istemesi vale çalışanlarını şaşırttı. Yakın arkadaşları Eser Yenenler’in düğünü için yaklaşık 3 saat alışveriş yapan ikili çıkışta kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı.

Minik bir tatil yaptıklarını belirten çift, “Her şey güzel gidiyor, güzel bir tatil yaptık. Eser’in düğünü için buraya geldik ve alışveriş yaptık” dedi.

Muhabirlerin, “Set ortamını özlediniz mi?” sorusuna Enver gülerek, “Güzel bir ortamımız vardı ama açıkçası özlemedim. Çok yoğun çalıştık onun için şu an dinlenmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Çift Bodrum’da tekne kazası geçiren magazin gazetecileri için çok üzgün olduklarını belirterek geçmiş olsun dileklerini iletmeyi ihmal etmediler.
Lüks araçlarınan binen çift araçlarını teslim eden vale çalışanına 200 lira vererek alışveriş merkezinden ayrıldı. Fakat Murat Boz gazetecilerin oradan ayrıldığını öğrendikten sonra alışveriş merkezinin vale şirketini arayarak verdiği 200 liranın para üstünü yani 170 lirayı geri istemesi vale çalışanlarını şaşırttı.

Murat Boz’un para üstü için geri dönemeyeceğini daha sonra tekrar gelip alacağını söylediği öğrenildi.
100620191013129769895_2

Nusret dronla et uçurdu
Ozan Doğulu: Evlilik yok

  • Hit: 29