breaking news

Çocuklarımı bu işten uzak tutun

Çocuklarımı bu işten uzak tutun

4 Temmuz 2019
CEMİYET

Çocuklarımı bu işten uzak tutun

Eski eşi Demet Şener’in Cenk Küpeli ile nikah masasına oturmasının ardından Küpeli’nin babasını aradığı ve “Ben yandım, oğlunuz yanmasın” dediği konuşulan İbrahim Kutluay, iddialara yanıt verdi: “Ben kimseyi aramadım, konuşmadım.”

5d1da01166a97c5e44e9e683

İbrahim Kutluay, Akmerkez’de karşılaştığı habercilerin “Nikah sonrası telefon görüşmesi” iddiasıyla ilgili sorularına şu yanıtı verdi: “Ne ben kimseyle konuştum, ne de kimse beni aradı.

‘DEMET’İN MUTLULUĞU YA DA MUTSUZLUĞU BENİ İLGİLENDİRMEZ’
Biz artık ayrılmışız, Demet Hanım istediği gibi yaşayabilir, mutluluğu ya da mutsuzluğu beni ilgilendirmez. Birbirimize karışmayız. Sadece çocuklarımı olabildiğince bu işin dışında tutmaya çalışıyorum.” İbrahim Kutluay, kızı İrem ve oğlu Ömer’in de bulunduğu nikah fotoğrafının basına yansıması hakkında ise şunları söyledi:
BİZİ BU İŞİN DIŞINDA TUTUN
“Her şeyden önemlisi çocuklarımın sağlıklı olması. Başka hiçbir şey beni ilgilendirmiyor. Beni ve çocuklarımı bu konuların dışında tutun lütfen. Sonuçta ben çocuklarımla gayet güzel zaman geçiriyorum, onun dışında başka hiçbir şeye karışmıyorum.”
AİLESİ KATILMADI
Cenk Küpeli ve Demet Şener geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturmuştu. Aile arasında gerçekleşen bir törenle dünyaevine giren çift hakkında çok konuşulan bir iddia ortaya atılmıştı. İddiaya göre Cenk Küpeli’nin ailesi oğullarının Demet Şener’le evlenmesini istemedi.

Murat Kurşun’dan güzel haber geldi
Boşanma kararı aldılar

  • Hit: 41