breaking news

Ezgi Sertel: Reklam arasında bebeğimi kaybettim

Ezgi Sertel: Reklam arasında bebeğimi kaybettim

10 Eylül 2019
EĞLENCE

Ezgi Sertel: Reklam arasında bebeğimi kaybettim

Ezgi Sertel, Kanal D’de yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına konuk oldu. İkiz bebeklerini kucağına almak için gün sayan Sertel, merak edilenleri canlı yayında anlattı.

5d762c2c66a97c72ee70517d

Geçen sene iki tane düşüğüm olmuştu. Kalbi durmuştu yavrularımın. Doktor 5-6 ay ara verin dedi. Ben sandım ki, evleneceğim isteyince de hamile kalıp doğuracağım. Bu işler öyle olmuyormuş. Sonra ‘ben beklemek istemek istemiyorum, bir taşla iki kuş olsun’ dedim. Tüp bebek yaptık.
BEN ONLARI ULTRASONDA GÖRÜNCE AĞLADIM
Eşimle beraber doktora gitmiştik. Denemeden 10 gün sonra kontrole gidiyorsunuz çünkü… Çok şaşırdık. Çünkü ilk denemede tutmaz diyorlardı. Ben onları ultrasonda görünce ağladım.
Ozan ile biz 3-4 tane sinema filmi çektik. Orada hep nişanlıydık, sevgiliydik, arkadaştık. Sonrasında tekrar ‘Tek Türkiye’ dizisinde oynadık. Orada da yine sevgiliydik, evlendik. Ozan ‘ben bir oyuncuyla yapamam’ demiş. Sonra bir gün ‘Ezgi’yi Allah sahibine bağışlasın yok ya bana bağışlasın’ demiş. Ben ilk bebeğimi kaybettiğimi hiç paylaşmadım. Çünkü daha 6 haftalıktı, çok yeniydi. Kendi içimde yaşadım. ‘İlk bebeklerde olur’ dediler. İkincisinde teve2’de program yapıyordum. Reklam arasında düşük yaptım. Yayına giremedim, sonra girdim kapanışı yaptım ve hastaneye kaldırıldım. O zaman bebek 7 haftalıktı. Çok acı bir şey. İkincisinde ‘neden?’ diyorsunuz. Her şey yolundaydı. Sonra bir ağrıyla, bir anda olan bir şey. Tepki de veremedim. Etrafımı sakinleştirdim.

Mercure Otel'de renkli kutlama
İstesem 10 tane çocuk doğururdum

  • Hit: 52