breaking news

sinemada çok iyi bir teklif gelirse oynayabilirim

26 Ağustos 2021 | Highlife Magazin
sinemada çok iyi bir teklif gelirse oynayabilirim
MAGAZİN
0

ahne Tozu Tiyatrosu, usta tiyatrocu Haldun Dormen’in yazıp yönettiği “Sen Nereden Çıktın?” oyunu ile 17 Eylül’de perdelerini açıyor. Pandemi döneminde üç oyun, bir de kitap yazan Dormen, “Ben tiyatro oyunculuğunu bıraktım. Sadece oyun sahneye koyacağım. Zaten o kadar çok uğraşım var ki vaktim de olmuyor. Ancak sinemada çok iyi bir teklif gelirse konuk oyuncu olarak oynayabilirim” dedi.
Sahne Tozu Tiyatrosu, 17 Eylül’de Haldun Dormen’in yazıp yönettiği “Sen Nereden Çıktın?” oyunu ile perdelerini açıyor. İzmir’de gerçekleşecek olan prömiyer öncesi son provaları yöneten duayen sanatçı Dormen, hem pandemi döneminde neler yaptığını hem de yazdığı oyunları anlattı. Tiyatro oyunculuğunu bıraksa da oyun yazmaya ve yönetmeye devam edeceğini belirten Dormen, “Bir dönem kurs verdim ancak pandemi döneminde kurslara ara vermiştim. Sahne Tozu Tiyatrosu da yakında derslere başlayacak. Ben tiyatro oyunculuğunu bıraktım. Sadece oyun sahneye koyacağım. Zaten o kadar çok uğraşım var ki vaktim de olmuyor. Ancak sinemada çok iyi bir teklif gelirse konuk oyuncu olarak oynayabilirim” diye konuştu.

“Tiyatroyu özledik”
Pandemi döneminde evden çıkamamasından istifade ederek üç oyun ve bir kitap yazdığını dile getiren Dormen, şunları söyledi:
“Yardımcım Cengizhan ile beraber ‘Sen Nereden Çıktın?’, ‘Geç Mi Acaba?’ ve ‘Bu Da Bir Yaz Öyküsü’ adında üç oyun yazdık. Ayrıca bir kitap da yazdım ve o dönemi boş geçirmeyerek değerlendirdim. ‘Sen Nereden Çıktın?’ oyununun 17 Eylül’de prömiyerini yapacağız. Pandemi döneminde tiyatro oynamayı, tiyatroyu sahneye koymayı özledik. Bu oyun bizim için doğan bir güneş oldu. ‘Sen Nereden Çıktın? ‘oyunu, bir adamın yıllar önce ölmüş karısının geri gelmesini konu alıyor. İzmir’de olmaktan çok mutluyum. Herkesin oyuna gelmesini ve oyunda eğlenmesini, hastalık dönemini unutmasını istiyorum.”

Mesut Akusta ayaklandı: Mucizelere inanır mısınız?
Nerede kalmıştık?

  • Hit: 28