breaking news

BALKANSİAD 8’inci Sinerji Toplantısı

27 Şubat 2014 | Highlife
BALKANSİAD 8’inci Sinerji Toplantısı
EĞLENCE
0

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANSİAD), Sinerji Toplantısı’nın 8’incisini Hilton Bursa Otel’de gerçekleştirdi.

Geniş katılımın sağlandığı 8. sinerji toplantısı Hilton Bursa Otel’de düzenlendi. BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin ve Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun yanı sıra Bulgaristan’dan Şumen Valisi Ventsislav Venkov, Rusçuk (Ruse) Valisi Ventsislav İliev, Razgrad Valisi Stoyan Nençev, Tırgovişte Valisi Emel Rasimova,  Bulgaristan Çalışma Eski Bakanı ve Milletvekili Totyu Mladenov, Vratsa Belediye Başkanı Nikolay İvanov, Şumen Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Şumen Belediye Meclisi Başkanı Prof. Dr. Georgi Kolev, Vratsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Evgeni Evgeniev de katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin, selamlama hitabının ardından “BALKANSİAD henüz 2 yıl 3 aylık genç bir sivil toplum kuruluşu, buna rağmen yedi balkan ülkesinde 7 ekonomi zirvesi gerçekleştirdik. En son ekonomi zirvemiz bir ay kadar önce Romanya’da gerçekleştirildi. Zirvede elliye yakın iş adamı ile iş yeri ziyaretleri yapıp 250’den fazla Romen iş adamıyla toplantılarda bir araya geldik. Önümüzdeki dönemde de yine bu yedi Balkan ülkesinde gerçekleştirdiğimiz ekonomi zirvelerinin ikincilerini yapacağız ve bu zirveler, BALKANSİAD geleneği haline gelecek. Bu çalışmalar sonunda somut projelerle Türkiye ve Bursa’ya faydalı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Türkiye Ekonomi Bankası Baş Ekonomisti Selim Çakır konuşmacı olarak katıldığı Sinerji Toplantısı’nda konuşmaların ardından ödül, sertifika ve plaket takdimi yapıldı. Grup Digital’in canlı müzik performansı ile devam eden gece, Bursa Folklor Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, BURFEM tarafından hazırlanan Balkan yöresi halk oyunları gösterisi ile son buldu.

 

Hilton Bursa’dan Kadınlar Günü Sürprizi
GESİAD’ın Keyifli Gecesi

  • Hit: 5.090