breaking news

Bursa Rotaract Kulübü’nden keyifli toplantı

27 Şubat 2014 | Highlife
Bursa Rotaract Kulübü’nden keyifli toplantı
CEMİYET
0

Sheraton otel’de gerçekleştirilen 600.üncü toplantısında tüm üyelerle buluşan Bursa Rotaract Kulübü, örnek ev sahipliği ile dikkat çekti.

Ses getiren projeleri ile dikkat çeken Bursa Rotaract Kulübü Sheraton Hotel’de düzenlenen 600.üncü toplantısında tüm üyelerini ve özel konuklarını da ağırladı.

Gerçekleştirilen geceye tüm üyelerin yanı sıra Tophane, Gemlik, Bademli, Nilüfer, Yıldırım Bayezit,  Osmangazi Rotary kulübü üyeleri ve Sağır ve Dilsiz Himaye ve Yardım Derneği katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Bursa Rotaract Kulübü Başkanı Mehtap Taşkıran göreve geldiği günden itibaren kulüp olarak yaptıkları çalışmalar  hakkında bilgiler  verdi.

Sağır ve Dilsiz Himaye ve Yardım derneği ile birlikte yaptıkları son projeleri hakkında da bilgiler veren Mehtap Taşkıran  ’Seni anlıyorum farkındayım’  projesi ile sağır ve dilsiz arkadaşlarımızla güzel bir  çalışma başlattık. Onların bu sorunlarıyla yakından ilgilenerek onlara yardımcı oluyoruz” dedi.

Başkanın konuşmasının ardından ise Duyma ve konuşma özürlü Ceren Karayaka mini bir piyano resitali verdi. Ardından ise Bursa Sağırlar Kılıç Kalkan Ekibi muhteşem bir gösteri sundu.

 

Anneler Derneği'nden "Damlalar"
Saray’da muhteşem organizasyon

  • Hit: 4.583