breaking news

Muhteşem bir düğün hikayesi

Muhteşem bir düğün hikayesi

26 Şubat 2014
CEMİYET

Flash TV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Göktuğ’un kızı Özge Göktuğ ile Bursa’nın ünlü avukatlarından Mustafa Güleç’in oğlu Asutay Güleç, siyaset, iş ve medya dünyasını bir araya getiren muhteşem bir törenle dünya evine girdi. Çiftin şahidi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik olurken, nikâhı İstanbul Belediyesi Başkan adayı Mustafa Sarıgül kıydı.

Hilton Otel’de yapılan nikâha CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Sevim Kılıçdaroğlu, Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar ile iş, sanat, medya ve siyaset dünyasından birçok tanınmış isim katıldı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu çifte mutluluklar dilerken, aile cüzdanını da Özge Göktuğ’a verdi. Çiftin şahidi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik olurken, nikâhı İstanbul Belediyesi Başkan adayı Mustafa Sarıgül kıydı.

Sertap Erener sahne aldı

Dünya evine giren Özge Göktuğ ve Asutay Güleç çiftinin romantik dansı izleyenleri büyüledi. Gecenin en özel sürprizini ise pop müziğinin değerli seslerinden Sertap Erener yaptı. Sesi ve yorumu ile şarkılarını genç çift için seslendiren Erener, ilgiyle dinlendi.

 

Ünlülerin koleksiyonu: “Batik by Özgür Masur"
Güç ve zarafet bir arada

  • Hit: 9.646