breaking news

Bu konserle Merinos şenlendi

9 Temmuz 2014 | Highlife
Bu konserle Merinos şenlendi
EĞLENCE
0

‘Temaşa-i Ramazan’ programı kapsamında konser veren Hüsnü Şenlendirici, Bursa’da hayranlarından yoğun ilgi gördü.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Temaşa-i Ramazan’ etkinlikleri, vatandaşları sevdikleri sanatçılarla buluşturmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Kültür A.Ş. tarafından organize edilen ‘Temaşa-i Ramazan’ programı, Merinos Parkı’nda tüm coşkusuyla devam ediyor. Programa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, önce usta sanatçı Mürşit Kavurmacı’nın Tasavvuf Müziği konserini ilgiyle izledi, ardından da Çalgıcı Mektebi ile ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici’nin konseriyle eğlenceli dakikalar yaşadı.
Bursa’nın yetiştirdiği nadide sanatçılardan biri olan usta sanatçı Mürşit Kavurmacı, en güzel Tasavvuf Musikisi eserlerini kendine has yorumuyla seslendirerek yüreklere dokundu. Daha sonra da Çalgıcı Mektebi ile ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici aynı sahneyi paylaştı. Bursa’da vatandaşların sevgi seliyle karşılanan Şenlendirici, izleyicilere muhteşem bir konser sundu. Programın sonunda Şenlendirici’ye keyifli konserinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

 

‘Altın Karagöz’e görkemli açılış
Ayna'dan muhteşem konser

  • Hit: 1.095