breaking news

ZUBİZU’nun ‘Valentine’s Day Shopping’ etkinliğine büyük ilgi

11 Şubat 2016 | Highlife Magazin
ZUBİZU’nun ‘Valentine’s Day Shopping’ etkinliğine büyük ilgi
CEMİYET
0

ZUBİZU sponsorluğunda gerçekleşen ‘Valentine’s Day Shopping’ etkinliği birinci gününde büyük ilgi gördü. Etkinlik yarın da devam ediyor.
Türkiye’nin en seçkin markalarına hitap eden yeni mobil uygulama ZUBİZU, ‘Yılbaşı Alışveriş Günleri’nden sonra bu kez Sevgililer Günü etkinliğine sponsor olarak imzasını attı. ‘ZUBİZU Valentine’s Day Shopping’ etkinliğinde seçkin marka ve tasarımcıları bir araya getiren ZUBİZU, katılımcılara çok özel sürprizler sunmaya devam ediyor.
‘ZUBİZU Valentine’s Day Shopping’ etkinliğinde, ZUBİZU üyelerine özel sürprizler ve indirimli alışveriş imkanı sunuldu. İki gün boyunca ziyaretçilere açık olan özel etkinlikte, Misela, Magnolia Culture, AA Architecture, Haremlique, Mehry Mu, Mer’s, Kwanpen, Serenk, Alef, Melis Goral, Palmhouse, Layla Decoration, Cowshed gibi 30’u aşkın seçkin marka ve tasarımcının ev dekorasyonu, sanat, aksesuar ve takı gibi ürünleri sergilendi.

Keyifli bir ortam yaratmak için her ayrıntının titizlikle gözden geçirildiği etkinliğe, cemiyet hayatının tanınmış isimleri Edvina Sponza, Aslı Bayraktar, Yasemin Özil, Yelda Elmas, Aylin Tahincioğlu, Şebnem Aslan, Serra Türker, Ayşe Çavuşoğlu, Işıl Reçber ve Elif Gönlüm de katıldı.

ZUBİZU üyelerine, etkinlik boyunca yaptıkları alışverişlerde ve modern klasik İtalyan restoranı Cecconi’s de indirim avantajı sağlandı.

Cemre Birand kitabını imzaladı
Soho House Istanbul Big Room’daki etkinlik sırasında ayrıca, Mehmet Ali Birand’ın eşi Cemre Birand da, yeni yayımlanan ‘Memoş’a Sözüm Vardı’ adlı kitabını imzaladı. 10 Şubat Çarşamba günü düzenlenen imza gününde okuyucularıyla buluşan Cemre Birand, katılımcıların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı.

Sevgilisine ya da kendine hediye almak isteyenlerin ilgisini çeken ‘ZUBİZU Valentine’s Day Shopping’ etkinliğinin kurgu ve marka danışmanlığını cemiyet hayatının tanınan iş kadınlarından Canan Köksal, altyapı, kurulum ve organizasyonunu İris Behar yaptı.

 

ÜNLÜLER “GENÇ DOKUNUŞ” PROJESİNDE BULUŞTU
Aşkın Selfie’sini seçtiler

  • Hit: 1.191