breaking news

Güzellik gecesi

26 Mart 2016 | Highlife Magazin
Güzellik gecesi
MAGAZİN
0

Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri önceki gece sahiplerini buldu. Ödül törenine iş, cemiyet ve magazin dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Doğa Rutkay’ın sunuculuğunu üstlendiği törende 7 farklı kategoride sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerine ödül verildi.Saba Tümer “En Güzel Gülen Ödülü”nü, Martin So ve Ahmet Yanıkoğlu’nun elinden aldı.

Azra Akın “En Güzel Dudak Ödülü”; Defne Samyeli “En Güzel Cilt Ödülü”; Özge Ulusoy “En Güzel Saç Ödülü”; Saba Tümer “En Güzel Gülen Ödülü”; Umut Eker​ ​“En Stil Erkek Ödülü” ve Ebru Şallı “Sağlıklı Yaşam Ödülü”nün sahibi oldu.

Geceye nişanlısı Emre Alkin ile gelen Defne Samyeli, yaş konusunda hiç sıkıntı çekmediğini ve kendisini yirmili yaşlarda hissettiğini ekledi. Samyeli, evlilik sorularını ise “Henüz zamanı değil” diye geçiştirdi.

Umut Eker “En Stil Erkek Ödülü”ne layık görüldü. / Özge Ulusoy “En Güzel Saç Ödülü”nü kazandı.

Özge Ulusoy, Watson Group’un Asya ve Doğu Avrupa CEO’su Martin So ile objektife poz verdi. Ebru Şallı “Sağlıklı Yaşam Ödülü”nün sahibi oldu.

Kısa bir süre önce yeni parfümünün lansmanını yine Watsons’ta yapan Emina Sandal ve güneş bakım ürünlerine kendi ismini veren Eda Taşpınar da törene katıldı.

 

Şahan 'dan aile fotoğrafı
Sürpriz doğum günü

  • Hit: 2.245