breaking news

Kaçma Birader Ayakta Alkışlandı

10 Mart 2016 | Highlife Magazin
Kaçma Birader Ayakta Alkışlandı
FİLM-DİZİ
0

Kaman Kardeşler imzalı “Kaçma Birader” filminin Ankara özel gösterimi dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye farkı ile Next Level’da gerçekleşti.

Filmin başrol oyuncuları Zafer Algöz, Melek Baykal gibi ünlü isimlerin katıldığı “ Kaçma Birader” filminin özel gösterimine Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu da katılım gösterdi. İlk sinema filmi ile seyircisinin karşısına çıkan Melek Baykal Ankara’yı çok özlediğini ve Ankara seyircisi ile bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. “Kardeş Payı” yla isimlerini duyuran sevilen senarist Emrah ve Murat Kaman kardeşler de özel gösterim için Ankara’ya gelen isimler arasındaydı. Ankara seyircisinin kaliteli izleyici olduğunu dile getiren Zafer Algöz “Kaçma Birader” filminin senaryosunun ve esprilerinin kendisini etkilediğini vurguladı.

Çok sayıda seçkin davetlinin katılım gösterdiği özel gösterim oyuncuların hoş geldin konuşması ile başladı. Kahkahalar ile izlenen filmin ardından oyuncular film sonunda ayakta alkışlandı.

GERÇEK BİR AİLE KOMEDİSİ

Her bir üyesi birbirinden değişik, birbirinden komik Yozgatlı Kolçak Ailesinin Taksim macerasını anlatan “Kaçma Birader”; eski Türk filmlerinin sıcaklığında gerçek bir aile komedisini beyazperdeye taşıyor. Çekimleri Yozgat’ta ve Taksim’de yapılan film, sevdiği kız için Yozgat’tan İstanbul’a kaçan en küçük oğullarının peşinden İstanbul’a gelen, kendine has bir ailenin Taksim hikayesi… “Kaçma Birader”de türkü barlardan “club”lara, fal kafelerden Tarlabaşı’na kadar Taksim’in tüm aktörleri var.

Yapımcılığını, sinema dünyasına yeni bir soluk getirmek için güçlerini birleştirenEndemol Shine Türkiye ve Böcek Film’in üstlendiği Ömer Faruk Sorak’ın süpervizörlüğünde çekilen filmin başrollerini Zafer Algöz, Melek Baykal, Algı Eke, Cihan Ercan, Nejat Uygur, Alina Boz, Nursel Köse ve Necip Memili paylaşıyor.Teoman, Funda Arar ve Ayhan Sicimoğlu’nun konuk oyuncu olarak yer aldığı “Kaçma Birader”in yönetmenliğini ise Murat Kaman ve Defne Deliormanlı üstleniyor.

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL EKİBİNE ERZURUM’DA SEVGİ SELİ
FİNAL YAPIYOR

  • Hit: 378