breaking news

Renk Otizm Derneği’ne Renkli Destek!

9 Mart 2016 | Highlife Magazin
Renk Otizm Derneği’ne Renkli Destek!
CEMİYET
0

Bursa cemiyet hayatının tanınmış isimleri Dolunay Sanat Atölyesi’nde bir araya gelerek boyadıkları porselen tabaklarla Renk Otizm Derneği’ne katkı sağladı. Boyanan porselen tabakların satışının gerçekleşeceği sergiden elde edilecek gelir, Renk Otizm Derneği’ne aktarılacak.

Renk Otizm Derneği ve Dolunay Sanat Atölyesi’nin birlikte gerçekleştirdiği “Sanata Renk Ver” etkinliği ile Bursa cemiyet hayatı ve iş dünyasının tanınmış isimleri boyadıkları porselen tabaklarla Renk Otizm Derneği’ne katkıda bulundu. Otizmli bireylerin sosyal ve mesleki hayata aktif katılımlarının temini için otizmli gençlerimize mesleki eğitim verecek olan Renk Otizm Derneği’ne destek olmak ve ülkemizde otizme farkındalık yaratmak adına oluşturulan projede düzenlenen workshop ile proje gönüllüleri bir araya geldi. Dolunay Sanat Atölyesi ev sahipliğinde gerçekleşen boyama workshopunda İpek Özcan, İncifer Egel, Gülçin Güleç, İdil Dikencik, Fatoş Sözüçetin, Sedef Ergin, Şukufe Gökçen,  Sevda Besler, Vehbi Varlık ve Yalçın Aras gibi önemli isimler boyadıkları tabaklar ile projeye katkı sağladı.

Sergi 1 Nisan’da Korupark AVM’de

1 Nisan 2016 tarihinde Korupark AVM’de düzenlenecek “Sanata Renk Ver” sergisi ile tasarlanan porselen tabaklar sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Sergide satışı gerçekleşen tabaklardan elde edilecek gelir Renk Otizm Derneği’ne bağışlanacak.

 

İş dünyası ve cemiyeti buluşturan davet
Cemiyet, Kadınlar Suaresi’nde buluştu

  • Hit: 1.086