breaking news

SERTAB ERENER GÖÇMEN ÇOÇUKLAR İÇİN SAHNEDE

7 Mayıs 2016 | Highlife Magazin
SERTAB ERENER GÖÇMEN ÇOÇUKLAR İÇİN SAHNEDE
KONSER
0

Şişli Rotary Kulübü tüm dünyanın gözü önünde yaşanan mülteci dramından en çok etkilenenlerin çoçuklar olması gerçeğinden hareketle, Göçmen Çoçuklar için bir Rehabilitasyon Merkezi yapmak üzere Zorlu Psm’nin Ana Salonunda Sertab Erener konseri düzenledi.

ABD-Boston menşeli ünlü takı ve mücevher tasarım markası Rhyme & Reason Jewelry’nin ana sponsorluğu,  Zorlu PSM’nin mekan ve Kral Pop Radyo’nun medya sponsoru olduğu etkinliğin konser öncesi verilen davetinde rehabilitasyon merkezi projesi ve ana sponsor Rhyme & Reason Jewelry’nin tasarımları ve ünlü mankenler Sema Şimşek ve Zeliha Çal’ın katkılarıyla tanıtıldı.

Rotary proje ortağı Sincap & Medak kuruluşlarının, Zorlu PSM fuaye’de Suriyeli çoçukların duygularını yansıtarak çizdikleri ‘’onların gözünden dünya”  resimlerini kullanarak, hazırladığı sergi misafirler tarafından büyük ilgi gördü.

Konser öncesi Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumuyla sahneye çıkan Şişli Rotary Kulübü Başkanı Artun Uzatmacıyan duayen sanatçı Orhan Gencebay ve Şişli Rotary Kulübü üyesi ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez gecenin önemini anlatan konuşmalar yaptılar ve ‘’göçmen çoçukların toplumumuza adaptasyonu için hizmet vereceklerini ve bu konserden gelecek gelirin çoçukların rehabilitasyonu için kurulacak merkezin inşasına tahsis edileceğini belirttiler’’.

Projelere katkılarından dolayı Rhyme& Reason Jewelry firmasının sahipleri Mihran Güler ve Esin Güler, Zorlu Psm adına ……………….. ve Kral Pop Radyo’yu temsilen Bora Bağcıbaşına ödülleri Şişli Rotary Başkanı Artun Uzatmacıyan,  Orhan Gencebay ve Prof.Dr. Bingür Sönmez tarafından verildi.

Sertab Erener bu projeye özel şovları ve orkestrası ile muhteşem bir performans sergilediği gecede izleyenleri büyüledi. Gecenin süprizi ise 3. Şarkıyı  Göçmen Çoçuklarla birlikte seslendirmesi oldu.

Davete Orhan Gencebay, Gönül Yazar, Metin Akpınar, İlham Gencer, Bora Gencer, İzzet Öz, Fatih Ürek, Erkan Özerman, Yılmaz Ulusoy, Saffet Ulusoy, Kemal Gülman, Lemi-Ece Gülman, Zafer-Akın Kozanoğlu, Tunus Başkonsolosu Neyla Chebanne, Sinem Güven, Arda Türkmen, Şebnem Schaffer, Ece Gürsel gibi ünlüler katıldı.

 

ECE SEÇKİN BODRUM SEZONUNU AÇTI
Gülben Ergen sahneye kalple indi

  • Hit: 4.499