breaking news

Emrah Karaduman’dan Aleyna Tilki Sürprizi

16 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
Emrah Karaduman’dan Aleyna Tilki Sürprizi
MAGAZİN
0

Ünlü isimlere yaptığı beste ve düzenlemelerle  adını duyuran müzik dünyasının aranılan ismi Emrah Karaduman, genç yetenek Aleyna Tilki ile yaptığı Çevapsız Çınlama isimli single ile müzikseverleri selamlıyor.  Bir çok hit şarkıda imzası bulunan ve dokunduğu şarkıların izlenme sayısı 1 milyarı geçen Karaduman yeni single çalışmasını bir klip ile taçlandırdı.

Henüz 16 yaşında olmasına rağmen müzik dünyasında adından sıkça söz ettirmeye başlayan Aleyna Tilki, Emrah Karaduman ile aylarca stüdyodan çıkmayarak; Kayıtları Türkiye ve Amerika’da, dünyanın önde gelen ses mühendisleri tarafından yapılan, Cevapsız Çınlama isimli şarkıyı müzikseverler ile buluşturdu.

Sözleri Gökhan Şahin’e, müziği ve düzenlemesi ise Emrah Karaduman’a ait alan Cevapsız Çınlama isimli şarkı için ‘müzik dünyası adına yenilikçi, dikkat çekici ve kalıcı bir iş olduğu” yorumunu yapan Karaduman, ayrıca Aleyna Tilki’nin “dünya çapında bir ses ve yetenek” olduğuna inandığını belirtti.

Albüm çıkmadan rekor kırdı!

Ünlü aranjör Emrah Karaduman’ın genç müzisyen Aleyna Tilki ile gerçekleştirdiği Cevapsız Çınlama isimli şarkının tanıtım videosu yüklendiği gün 100 bin kez izlenerek bir rekora imza attı. 19 Ağustos’ta tüm mecralarda yayınlanacak olan albümün büyük ses getireceğine kesin gözüyle bakılıyor. Kayıtlar için Amerika’nın en ünlü ses mühendisleri ile çalışıldığı öğrenilen şarkının sözleri Gökhan Şahin’e, beste ve aranjesi ise Emrah Karaduman’a ait.

Tuğçe Kazaz'dan Sıla'ya destek
Selena Gomez Eskilerden Çok Sıkıldı

  • Hit: 297