breaking news

Kim Kardashian’dan İtiraf

16 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
Kim Kardashian’dan İtiraf
MAGAZİN
0

Gösteri dünyasının en renkli simalarından Kim Kardashian, kendi internet sitesi üzerinden yaptığı canlı yayında kalçasına enjeksiyon yaptırdığını itiraf etti.

SEDEF HASTALIĞINI GEREKÇE GÖSTERDİ

Bunu yaptırmasına gerekçe olarak yakalandığı sedef hastalığını gerekçe gösteren 35 yaşındaki iki çocuk annesi Kardashian, “İlk olarak annem Kris bacaklarımdaki lekeleri gördü ve benim sedef hastalığına yakalanmış olabileceğimi söyledi. Doktora gittim ve o da bana kortizonlu iğne yaptı. Sonra da beni kalçamda dikkat çekecek derecede girinti ve çıkıntılar olacağı konusunda uyardı. Hatta bana ‘herkes kalçana implant yaptırdığını düşünecek’ dedi. Gerçekten de onun söylediği çıktı” diye konuştu.

“BENİMLE İLGİLİ FAZLA BİLİNMEYEN BİR GERÇEK”

Kortizon iğnelerinin yarattığı çıkıntıların o dönemde Miami’de katıldığı bir partide giydiği elbiseden fark edildiğini anlatan Kardashian kendisiyle ilgili “kalça implantı” söylentilerinin de o dönemde çıktığını sözlerine ekledi.

Kim Kardashian “Bu benimle ilgili çok fazla bilinmeyen bir gerçek. Ama sedef hastalığı yüzünden birkaç yılda bir kortizon iğnesi oluyorum” dedi.

ELLERİ İÇİN LAZER TEDAVİSİNE BAŞLIYOR

Bu söyleşi sırasında Kardashian’ın itiraf ettiği bir başka konu da ellerinin daha genç görünmesi için lazer uygulamasına başlamayı planladığı oldu.

“Ellerim yaşlı görünmeye başladı” diye konuşan Kim Kardashian bu durumu da lazer tedavisiyle düzelttirmeyi planladığını sözlerine ekledi.

Hollywood Yıldızı Willem Dafoe Bodrum'da
Naşide Göktürk'ün Durumu Ağırlaştı

  • Hit: 77