breaking news

15. İstanbul Bienali

26 Eylül 2017 | Highlife Magazin
15. İstanbul Bienali
CEMİYET
0

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, Koç Holding sponsorluğunda düzenlenen 15. İstanbul Bienali’nin açılış töreni Fransız Sarayı’nda yapıldı.

İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç ve Fransa Türkiye Büyükelçisi Charles Fries’ın evsahipliğinde gerçekleştirilen törene sanat, cemiyet ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı.Sunuculuğunu Yiğit Özşener’in üstlendiği tören Fransa Türkiye Büyükelçisi Charles Fries ve İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı’nın konuşmalarıyla başladı. Gecede 2007-2026 yılları arasında bienal sponsorluğu üstlenen Koç Holding’e teşekkür plaketi verilirken, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç aldı.

İKSV tarafından 1987 yılından bu yana düzenlenen İstanbul Bienali bu yıl ayrıca 30. yılını da kutluyor. Törende bienalin 30. yılı için hazırlanan özel film de konukların büyük beğenisini kazandı. 16 Eylül’de “iyi bir komşu” temasıyla başlayan 15. İstanbul Bienali 32 ülkeden 56 sanatçıyı ağırlıyor. Bienal, 12 Kasım’a kadar İstanbul Modern, Pera Müzesi, ARK Kültür, Yoğunluk Sanatçı Atölyesi ve Küçük Mustafa Paşa Hamamı’nda gezilebilecek.

KEMER COUNTRY'DE MUSTANG CUP ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI
Cemiyeti buluşturan davet

  • Hit: 566