breaking news

Bağdat Caddesine Yepyeni Bir Soluk Beymen Suadiye 481

25 Eylül 2017 | Highlife Magazin
Bağdat Caddesine Yepyeni Bir Soluk Beymen Suadiye 481
CEMİYET
0

Beymen’in en büyük cadde mağazası olan ve Bağdat Caddesi’nin yeni çehresine değer katan Beymen Suadiye 481’ün bu özel açılış daveti, Boyner Grup Başkan Yardımcısı ve Beymen CEO’su Elif Çapçı, Boyner Grup CEO’su Cem Boyner ve Boyner Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner ev sahipliğinde gerçekleşti. Koktey ile başlayan geceye birçok seçkin sima katıldı.

Dünya moda başkentlerindeki cadde mağazalarından yola çıkarak İngiliz mimari ofisi HMKM tarafından projelendirilen Beymen Suadiye 481, yaklaşık 5.000 metrekarelik bir alanda eksiksiz bir Beymen deneyimi sunuyor. Beymen Suadiye’de 700’ü aşkın marka ile kadın, erkek, blender, ayakkabı çanta, aksesuar kategorilerinin yanı sıra uzun zamandır beklenen kozmetik, home ve kids gibi çok talep gören yeni kategoriler de yer alıyor.

Modanın ötesinde, yeni ürünleri ve departmanları ile kusursuz bir deneyim vadediyor. Sürekli güncellenen etkinlik takvimi ve periyodik olarak ev sahipliği yapacağı farklı alanlardaki “pop up store” uygulamaları ile Beymen Suadiye, hayatın ritmini takip eden, rutinden uzak bir deneyim ile Cadde’nin yeni cazibe merkezi olacak. İlerleyen aylarda bünyesinde hizmete girecek yepyeni bir yeme içme konsepti ile BEYMEN Suadiye kusursuz bir deneyim sunacak.

Cemiyeti buluşturan davet
PİLEVNELİ GALLERY’NİN AÇILIŞINA SANATSEVERLERDEN BÜYÜK İLGİ

  • Hit: 1.120