breaking news

Buse Terim isyan etti! Hadise destek verdi

1 Ekim 2018 | Highlife Magazin
Buse Terim isyan etti! Hadise destek verdi
MAGAZİN
0

Fatih Terim’in modacı kızı Buse Terim, sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafa yapılan ‘ayı gibi olmuş’, ‘yarım dünya’ gibi yorumlara isyan etti. Terim’e destek Hadise’den geldi. Ünlü şarkıcı kötü yorumlara; “Kadın kadının en büyük düşmanı” mesajıyla cevap verdi.İki çocuk annesi olan Buse Terim, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafların altına yaptıkları yorumlarla fiziğini eleştirenlere sert yanıt verdi. Yapılan çirkin ve kötü niyetli yorumları paylaşan Terim, sosyal medyada isyan etti.Yapılan yorumların yarısının kadın olduğuna dikkat çeken Buse Terim’e bir destek de Hadise’den geldi. Terim’in gönderilerini kendi hesabından paylaşan şarkıcı Hadise de, ‘Bizim ülkemizde hala kadın kadının en büyük düşmanı. Bir kadın olarak başka kadına ayı demek nedir?’ diye sordu.

İşte Buse Terim ve Hadise’nin o paylaşımları:

‘ÖYLE KÖTÜ KALPLİSİNİZ Kİ’
Bakın bu yorumları yazanların yarısı kadın. Bana zevksiz de, kötü giyiniyor de, yakışmamış de, hepsi kabulüm. Ama kendi hemcinsin bir kadına ‘ayı’ demek? Hiç utanmıyor musun bunları yazarken? Ben okurken senden utanıyorum. Ya sen?

Ben 18 ay arayla iki tane çocuk doğurdum. Bir tanesi daha yeni 6 aylık olacak. İkisini de emzirdim. İki tane sezeryan oldum. Sen bir kadının hamile kalıp, çocuk doğurduktan sonra nasıl değiştiğini bilir misin? Vücudun, hormonlarının nasıl tepetaklak olduğunu? Belli ki bilmiyorsun, bilsen böyle konuşmazsın. Gerçi bilsen de konuşursun, öyle kötü kalplisiniz siz.

Sırf bu yüzden işim olan sosyal medyadan soğudum. Bu kadar sığ bakan, bu kadar insanları sadece fiziksel yönleriyle eleştiren sadece siz varsınız. Kadının kadına yaptığını başka kimse yapmıyor. Beni rahat bırakın, ben kilomu da vereceğim siz o zaman ne diyeceksiniz? Dur ben söyleyeyim; ‘Zayıflık hiç yakışmadı, eski galibiz daha iyiydi’ diyeceksiniz. Öyle kafanız karışık çünkü.

Ünlü oyuncu 16 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi
Hande Yener’den benzerlik yorumu: Doktorumuz aynıdır

  • Hit: 43