breaking news

BBG’nin şampiyonu Melih kazandığı parayı ne yaptı?

21 Şubat 2019 | Highlife Magazin
BBG’nin şampiyonu Melih kazandığı parayı ne yaptı?
MAGAZİN
0

90’lı yıllara damga vuran BBG yarışmasıyla adını duyuran Melih Değirmenci, nam-ı diğer ’02 BBG Melih’ Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu.. Melih, merak edilenleri canlı yayında anlattı…

“Eski arkadaşlarımla hala görüşüyoruz. 19 yıl oldu. Sinan, Murat, ben… Hiç kopmadık. Hayatlarımız değişti… Asker arkadaşıyız biz. ‘Ben o programları izlemiyordum’ diyenlere çok gülüyoruz.”

“Türkiye’de bazı şeylerin çok suyu çıktı. Fazla cast’a girdiler. Bizde cast yoktu. Çünkü yapımcı bile ne yapacağını bilmiyordu. Bugün Türkiye’de 95 reyting almayı bırak yüzde 20 reyting alan bir olsa 5 yıllık sözleşme imzalarlar.”

“Şöhret kaldırılması çok zor bir şey. Hele 18 yaşındaysan çok daha zor. Ben dışarıya çıktığımda yerel türkücü kıvamında bir şey olacağımı düşünüyordum açıkçası.”

“O kadar büyük bir ilgi vardı ki, yarışmadan çıktıktan sonra 6 ay korumayla gezdim. O korumayı can güvenliğim sebebiyle devlet bana tahsis etti.”

 

“Final partisinde boğazıma yapışan bir kız vardı. Geçekten nefes alamadım. Ben bayılma noktasına geldim. 1,5 dakika boyunca ayıramadılar kızı. O gece çok garip bir geceydi. Ben ne olduğunu o gece anladım.”

Başıma gelen en komik şey şuydu:

Reha Muhtar o zamanlar haberin başındaydı. Bir gün kanala gittim. Reha Muhtar ile sohbet ediyorum. Kadının biri konuşuyordu… Reha Abi ‘bu kadını tanıyor musun?’ dedi ‘Hayır’ dedim. ‘Ama bu kadının senden çocuğu varmış’ dedi. İçeriye birden kameralar girdi. Canlı yayın. Annem aradı, ‘canlı yayında mı öğrenecektim’ dedi. Ertesi gün emniyete telefon açtım. Şahsın 9 yaşında bir çocuğu çıktı. Ben 18 yaşındayım. 9 yaşında baba olmuşum. Böyle bir haber silsilesi… Gerçek habercilik başka bir şey!

17 yıl önce Beyaz'la birlikte Amerika'dayız!
Bir reklamdan 1.5 milyon lira kazandılar

  • Hit: 100